HomeReceptyBaldez na talíři: steak z lososa podle tohoto receptu je vždy křehký

Baldez na talíři: steak z lososa podle tohoto receptu je vždy křehký

Hospodyňky rády připravují pokrmy z červených ryb, ale často se ukáže, že jsou přesušené, a to zabíjí veškerou chuť.Existuje jeden skvělý recept s pomerančovou marinádou a omáčkou, s nímž se ryba vždy ukáže šťavnatá a křehká.

  • Čtyři steaky z lososa.
  • Dva pomeranče.
  • 20 ml sójové omáčky.
  • Čajová lžička medu.
  • Koření na ryby.
  • větvička rozmarýnu k podávání.
  • Jak uvařit:

    1. Nejprve je třeba odstranit kost ze středu ryby a poté oddělit část kůže.
    2. Poté byste měli steak zabalit do kruhu a následně jej ovázat malým kouskem provázku (viz fotografie).

    Hospodyňky rády připravují pokrmy z červených ryb, ale často se ukáže, že jsou přesušené, a to zabíjí veškerou chuť.Existuje jeden skvělý recept s pomerančovou marinádou a omáčkou, s nímž se ryba vždy ukáže šťavnatá a křehká.

  • Čtyři steaky z lososa.
  • Dva pomeranče.
  • 20 ml sójové omáčky.
  • Čajová lžička medu.
  • Koření na ryby.
  • větvička rozmarýnu k podávání.
  • Jak uvařit:

    1. Nejprve je třeba odstranit kost ze středu ryby a poté oddělit část kůže.
    2. Hospodyňky rády připravují pokrmy z červených ryb, ale často se ukáže, že jsou přesušené, a to zabíjí veškerou chuť.Existuje jeden skvělý recept s pomerančovou marinádou a omáčkou, s nímž se ryba vždy ukáže šťavnatá a křehká.

    3. Čtyři steaky z lososa.
    4. Dva pomeranče.
    5. 20 ml sójové omáčky.
    6. Čajová lžička medu.
    7. Koření na ryby.
    8. větvička rozmarýnu k podávání.
    9. Jak uvařit:

        Hospodyňky rády připravují pokrmy z červených ryb, ale často se ukáže, že jsou přesušené, a to zabíjí veškerou chuť.Existuje jeden skvělý recept s pomerančovou marinádou a omáčkou, s nímž se ryba vždy ukáže šťavnatá a křehká.

      1. Čtyři steaky z lososa.
      2. Dva pomeranče.
      3. 20 ml sójové omáčky.
      4. Hospodyňky rády připravují pokrmy z červených ryb, ale často se ukáže, že jsou přesušené, a to zabíjí veškerou chuť.Existuje jeden skvělý recept s pomerančovou marinádou a omáčkou, s nímž se ryba vždy ukáže šťavnatá a křehká.

        Hospodyňky rády připravují pokrmy z červených ryb, ale často se ukáže, že jsou přesušené, a to zabíjí veškerou chuť.Existuje jeden báječný recept s pomerančovou marinádou a omáčkou, se kterou je ryba vždy šťavnatá a křehká.

        Složení: 1. rybí maso, 2. rybí maso, 3. rybí maso, 4:

      5. Čtyři steaky z lososa.
      6. dva pomeranče.
      7. 20 ml sójové omáčky.
      8. lžička medu.
      9. Koření na ryby.
      10. Větvička rozmarýnu k podávání.
      11. Jak uvařit:

        1. Nejprve je třeba odstranit kost ze středu ryby a poté oddělit část kůže.
        2. Poté je třeba steak zabalit do kruhu a následně jej svázat malým kouskem provázku (viz foto).

        Nejprve je třeba vyříznout kost, pak udělat řez mezi masem a kůží, stočit a zajistit motouzem.

        Foto: Snímek obrazovky aplikace Snadné jídlo VKontakte.

        1. Dále vezměte pomeranč a nakrájejte ho na plátky.Z jedné části vymačkejte šťávu do misky, smíchejte ji se sójovou omáčkou, přidejte med a koření.
        2. Rybu potřete připravenou marinádou, navrch položte plátky pomeranče a vedle něj rozmarýn.
        3. Měla by být poslána do trouby na 20 minut, ryba je uvařena při 200 stupních.

        #vp-2-slot-mobile {margin-bottom: 10px; }

        Marináda se připravuje na základě pomerančové šťávy a sójové omáčky.Steaky se jí polijí, položí se na ně plátek pomeranče a pošlou se do trouby.

        Foto: Snímek obrazovky z webu Easy food VKontakte.

        Příprava omáčky:

        Vezměte dužinu z jednoho pomeranče a nakrájejte ji na plátky, ihned ji pošlete na pánev, přidejte lžičku cukru, špetku pálivé papriky a škrob.Přísady promíchejte a trochu je poduste.

        Při podávání nalijeme na talíř pomerančovou omáčku a pak steak.

        Předtím se odborník na vaření učil, jak připravit cuketové a mleté závitky.

        Zdeněk Pohlreich
        Zdeněk Pohlreich
        Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
        RELATED ARTICLES

        LEAVE A REPLY

        Please enter your comment!
        Please enter your name here

        Am beliebtesten