HomeReceptyChytrý trik pro hostitelky: Tady je návod, jak rozmrazit maso za 5...

Chytrý trik pro hostitelky: Tady je návod, jak rozmrazit maso za 5 minut – nad výsledkem budete pištět

Rozmrazování masa je extrémně zdlouhavý proces, který může výrazně zpomalit vaření.Odborníci vám poradí, jak tento problém snadno vyřešit.

Je třeba si uvědomit, že rozmrazování masa ‚samo od sebe‘ trvá extrémně dlouho.Tento proces můžete urychlit pomocí obyčejného koření.

Je třeba vzít hluboký talíř a pak do něj nasypat lžíci soli.Poté je třeba nádobu naplnit obyčejnou vodou, a to při pokojové teplotě.Na konci roztoku zbude jen důkladně promíchat.

Do vzniklé směsi je třeba ponořit samotné maso.Je důležité, aby byl kus zcela ve vodě.Po pěti minutách sůl rozpustí led uvnitř výrobku, čímž se maso rozmrazí, uvádí portál YouTube Nechetoff.

Dříve se ženy v domácnosti dozvídaly, proč mají vaječné kazety uzavírat vroucí vodou.

Chytrý trik pro hostitelky: Zde je návod, jak rozmrazit maso za 5 minut – nad výsledkem budete pištět.

Foto: YouTube portál Nechetoff.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten