HomeReceptyHosté budou prosit o další: přísné tajemství sleďů pod kožichem, které by...

Hosté budou prosit o další: přísné tajemství sleďů pod kožichem, které by měla znát každá hostitelka

Sleď pod kožichem je tradiční pokrm, který se v Rusku objevuje téměř na každém silvestrovském stole.Kulinářští odborníci prozrazují, co je třeba udělat, aby byl tradiční salát ještě chutnější a vaši hosté si řekli o další.

Nejčastěji ruské hospodyňky vaří zeleninu na slanečky pod kožichem.Šéfkuchaři však doporučují místo toho péct brambory, mrkev a červenou řepu ve fólii po dobu 40 minut při teplotě 200 stupňů Celsia.

Salát pak bude nezapomenutelný a zelenina si zachová užitečné prvky, píše Teleprogramma.pro.

Již dříve odborníci prozradili recept na neobvyklou a levnou přílohu z oblíbeného produktu.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten