Home Zajímavé Jak uvařit brambory dvakrát rychleji: chytrý trik zkušených hostitelek

Jak uvařit brambory dvakrát rychleji: chytrý trik zkušených hostitelek

0

Brambory jsou univerzálním produktem, který se skvěle kombinuje s různými druhy zeleniny jako příloha.Obzvlášť užitečné jsou, když se vaří.Zkušené kuchařky se podělily o tajemství, jak výrazně zkrátit dobu vaření vařených brambor a přitom zachovat všechny jejich užitečné vlastnosti.

Hlavním tajemstvím je nakrájet brambory na malé kostičky.K tomu je třeba ovoce umýt a oloupat a pak je nakrájet.

Vzniklé kostky se zalijí vroucí vodou a vaří se 10-15 minut na mírném ohni s trochou oleje a soli.

Tímto způsobem se díky mělkému krájení zkrátí doba tepelného zpracování brambor téměř na polovinu!

Takto připravené kostky brambor lze přidávat do polévek, dušených pokrmů a zeleninových salátů.Jsou vynikající přílohou k masu, rybám a drůbeži.Díky malé velikosti brambory rychleji a rovnoměrněji nasáknou omáčky a koření.

Nyní tedy nemusíte trávit spoustu času vařením celých brambor, abyste si připravili chutnou a zdravou přílohu!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version