HomeReceptyLepší než babiččina omeleta: udělejte z obyčejného vejce lahodnou pochoutku - tajný...

Lepší než babiččina omeleta: udělejte z obyčejného vejce lahodnou pochoutku – tajný recept

Ukazuje se, že i z obyčejného vařeného vejce lze připravit vynikající pokrm.To dělají ti, kteří znají tajný recept.

Čtyři vejce nechte pět minut ve vroucí vodě.Pak se pustí do mletého masa.Posypeme je solí, černým a červeným pepřem, paprikou, přidáme lžičku hořčice.Nezapomeňte vše dobře promíchat.

Poté přikryjte vejce mletým masem pomocí potravinářské fólie.

Pak už zbývá jen klasické obalení – mouka, vejce a drcená strouhanka.Polínka obalíme a pošleme je na pánev, dobře fungují i ve fritéze.

A je to – skotská vejce jsou hotová.O tento recept se podělil autor kanálu YouTube ‚Tikhon.Vaříme a cestujeme‘.

Lepší než babiččina omeleta: udělejte z obyčejného vajíčka lahodnou pochoutku – tajný recept.

Foto: Snímek obrazovky kanálu YouTube ‚Tikhon.Vař a cestuj‘.

Dříve se vědělo, proč smažit bobkový list.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten