HomeReceptyPohanková kaše bude křehčí a milionkrát chutnější: chytrý trik kuchařských odborníků s...

Pohanková kaše bude křehčí a milionkrát chutnější: chytrý trik kuchařských odborníků s vodou

Někdy se stane, že místo drobivé pohankové kaše, kde každé zrnko vypadá pevně, vznikne některým kuchařkám nevábná ‚šmouha‘.

Pokud chcete, aby vaše kaše nebyla žilnatá, použijte jeden kulinářský trik.

Jednoduchý úkon pomůže zlepšit kvalitu pohanky.Před vařením je třeba kroupy podržet alespoň 10 minut ve studené vodě.

Zároveň by se pohanka určená k vaření neměla vkládat do studené, ale pouze do vroucí vody.V takovém případě získáte dokonalou přílohu, upozorňuje web Belnovosti.

Dříve bylo hospodyňkám vysvětleno, co by se mělo přidat do hrnce, aby byly štípance husté a vydatné.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten