HomeŽivotní stylPotřete si semišové boty kůrkou chleba: jen málo lidí ví, k čemu...

Potřete si semišové boty kůrkou chleba: jen málo lidí ví, k čemu slouží

Boty ze semiše vyžadují od svého nositele zvláštní pozornost.Stačí jeden neopatrný krok a materiál se okamžitě rozpadne.Nyní však existuje spousta prostředků pro péči o takovou obuv, což se o sovětských dobách říci nedá.Jak se ukázalo, tehdy naši rodiče pečovali o rozmarný semiš poněkud nečekaným způsobem.

Suchá kůrka žitného chleba je tedy výborná i v péči o semiš.Struktura pečeného chleba umožňuje dokonale vyčistit hromádku a zachovat její vzhled, tvrdí odborníci portálu Novate.

Po ošetření zbývá obuv trochu vyfoukat a těšit se z výsledku.

Mezitím již dříve vyšlo najevo, proč by se měl gel na mytí nádobí nalévat do forem na led.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten