HomeReceptyPoužijte tyto triky a i 'gumové' maso bude křehké: tři nejlepší způsoby

Použijte tyto triky a i ‚gumové‘ maso bude křehké: tři nejlepší způsoby

O masových pokrmech se říká, že jsou ukazatelem zručnosti hostitelky, ale i ti nejzkušenější kuchaři dělají chyby a jejich maso je ‚gumové‘.V takových situacích byste neměli panikařit a běžet pokrm vyhodit, existuje několik triků, které zachrání i ten nejhorší kousek.

První metodou je vodní lázeň.Převařený výrobek vložte do cedníku a postavte ho nad vroucí vodu.V závislosti na složitosti případu by měl být uchováván 15 až 30 minut.

Další metodou je dušení pokrmu v omáčce.Například se smetanou se taková omáčka bude dobře hodit k hovězímu masu, v případě potřeby můžete přidat cukr.Ten změkčí vlákna, ale nezkazí chuť.

Výborně bude fungovat také citron.Je třeba poznamenat, že tento způsob bude fungovat, pokud maso není příliš tuhé.Stačí plátek pokapat šťávou a nechat několik minut louhovat, uvádí Tut News.

Již dříve se kuchaři podělili o recept na neobvyklé knedlíky.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten