HomeReceptyPřidejte tuto přísadu: hosté si budou olizovat prsty z vašich řízků

Přidejte tuto přísadu: hosté si budou olizovat prsty z vašich řízků

Rybí řízky jsou oblíbeným pokrmem mnoha hostitelek, každý má své vlastní triky, ale podle tohoto receptu bude pokrm neuvěřitelně šťavnatý a chutný.

Na začátek je třeba čerstvé ryby očistit a odstranit všechny kosti.Poté filet nakrájíme na malé kostičky a přeneseme ho na hluboký talíř.Poté přidáme vejce a strouhanku.Vzniklý základ je třeba osolit a opepřit.Dále vložíme oblíbené bylinky a citronovou šťávu.Citron pokrm zjemní a zůstane šťavnatý a čerstvé bylinky mu dodají pikantnost.Všechny ingredience smíchejte do homogenní hmoty a můžete smažit.

Vytvarujte kotlety a položte je na rozpálenou pánev předem potřenou olejem.Smažte z každé strany dozlatova.Hotové můžete podávat s oblíbenou omáčkou, uvádí portál ‚Belnovosti‘.

Dříve kuchaři odhalili tajemství lahodného kysaného zelí.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten