HomeReceptyPříliš drahé: odborníci šokováni cenou sleďů pod kožichem na Nový rok

Příliš drahé: odborníci šokováni cenou sleďů pod kožichem na Nový rok

Odborníci spočítali, kolik stojí uvaření sledě pod kožichem na Nový rok.Studie byla provedena v Petrohradě a pro obyvatele tohoto města se ukázalo, že salát je mnohem dražší než dříve.

Podle odborníků budou průměrné náklady na 4 porce činit 376,22 rublů.To je o 2,5 procenta více než v roce 2021.Zdražení je způsobeno zvýšením cen několika produktů, které jsou pro tento pokrm klíčové, včetně sleďových filetů.V Petrohradě činí cena za porci ryby v průměru 588 rublů za kilogram.

Změnila se také cena majonézy.Její cena se zvýšila na 310 rublů za 1 kg.Zároveň zlevnila vejce a zelenina, zdůraznil portál ‚Něvské novosti‘.

Dříve Roskontrol zjistil, že nejhorší je filet ze sledě.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten