HomeReceptyProto restaurace loví cuketové květy a nakupují je po tunách

Proto restaurace loví cuketové květy a nakupují je po tunách

Květy cukety nejen zkrášlí vaši zeleninovou zahrádku, ale mohou být také skvělou ingrediencí pro gastronomické experimenty.Některé restaurace cíleně vykupují velké množství cuketových květů, aby je mohly přidávat do svých pokrmů.

Šéfkuchař Vjačeslav Krasilnikov prozrazuje tajemství lahodného salátu, do kterého tyto jemné kvítky používá.

K přípravě budete potřebovat:

  • míchaný salát – 100 g,.
  • cuketové květy – 15 g,.
  • sýr feta – 60 g,.
  • olivy – 30 g,.
  • lehce solený mořský vlk nebo losos – 60 g,.
  • olivový olej – 60 ml,.
  • citronová šťáva – 1 lžička.,.
  • sušená bazalka – 10 g.
  • Listy salátu a cuketové květy jednoduše omyjte a osušte, poté je smíchejte s nakrájenou fetou a olivami.Přidejte nakrájenou rybu a zalijte olivovým olejem a citronovou šťávou.Salát posypte bazalkou, osolte a opepřete podle chuti.

    Nezapomeňte pokrm ozdobit strouhaným parmazánem, cituje kuchařku portál ‚Gorodovoy‘.

    Již dříve se stal známým dokonalý recept na smažené lilky od Anity Tsoi.

    Zdeněk Pohlreich
    Zdeněk Pohlreich
    Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
    RELATED ARTICLES

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Am beliebtesten