HomeReceptyRusové byli poučeni, proč mají brát červené ryby, které se rychle kazí

Rusové byli poučeni, proč mají brát červené ryby, které se rychle kazí

Endokrinoložka Natalia Lazurenko naučila Rusy, jak správně vybírat červené ryby.Poznamenala, že nejlepší je brát lehce soleného lososa nebo pstruha ze studených moří, nikoliv toho, který je uměle vypěstovaný.

‚Tyto nuance se lze dozvědět z otevřených zdrojů na webových stránkách výrobců.Měli byste se také nejprve podívat na složení výrobku.Nejasné chemické prvky by měly okamžitě zneklidnit.Kromě toho je žádoucí kupovat lehce solené červené ryby s krátkou dobou trvanlivosti,‘ cituje lékaře vydání Večerní Moskva.

Lazurenko zdůraznil, že nejlepší možností je solit červené ryby sám.V tomto případě můžete kontrolovat, kolik soli bude ve výrobku, jejíž velké množství s alkoholickými nápoji zvyšuje zadržování tekutin v těle.

Dříve Roskachestvo jmenoval jednoduchý způsob, jak identifikovat falešný kaviár.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten