HomeReceptyŠpatně jste vyráběli popcorn: tajemství, jak se zbavit neotevřených jader, bylo odhaleno

Špatně jste vyráběli popcorn: tajemství, jak se zbavit neotevřených jader, bylo odhaleno

Blogerka ze sociálních sítí odhalila způsob, jak připravit popcorn v mikrovlnné troubě tak, aby v něm nezůstala žádná neotevřená jádra.

Dívka upozornila, že v sáčku na vaření popcornu je vždy malá dírka.Ačkoli malý otvor v sáčku slouží k tomu, aby v mikrovlnné troubě nevybuchl, lze jej také použít k odfiltrování tvrdých zrnek, která někdy zůstávají na dně.

Poté, co sáček s popcornem vyjmete z mikrovlnné trouby, musíte jej otočit dnem vzhůru.Díky tomu zůstane popcorn uvnitř sáčku a všechna jádra, která nepraskla, spadnou na dno a můžete je vyhodit do mísy, píše The Sun.

Již dříve jsme vám řekli, proč se vejce rozbíjejí na stole před tím, než se uvaří.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten