HomeReceptyStačí přidat tuto omáčku: šéfkuchař vysvětlil, jak uvařit cukety, které jsou hořké

Stačí přidat tuto omáčku: šéfkuchař vysvětlil, jak uvařit cukety, které jsou hořké

Šéfkuchař Vjačeslav Krasilnikov vysvětlil, jak správně vařit cukety, které jsou trochu hořké.Jejich chuť se projeví zejména při smažení, ale nespěchejte je vyhodit – pokrm lze snadno zachránit.

Odborník upřesnil, že hořkosti se zcela zbavit nepodaří, ale je snadné ji zakrýt dalšími přísadami.K tomu stačí připravit omáčku s výraznou chutí nebo si koupit hotovou.

‚Stačí chilli, oříšková nebo teriyaki – kterákoli z nich nepříjemnou chuť zakryje.Gastronomie je nyní plná nejrůznějších možností,‘ – cituje šéfkuchař ‚Gorodovoy‘.

Připomeňme, že dříve se dačičtí pěstitelé nechali slyšet, co mají dělat, aby cukety plodily až do mrazů.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten