HomeReceptyToto je verze bramborové kaše, kterou jste ještě nezkusili: neuvěřitelný recept s...

Toto je verze bramborové kaše, kterou jste ještě nezkusili: neuvěřitelný recept s klobásami

Pokud je obvyklá verze bramborové kaše už docela nudná, zkuste si tuto oblíbenou přílohu upéct v troubě.A pokud do bramborové kaše přidáte párky, získáte skutečné kulinářské mistrovské dílo.

– Brambory (6 kusů).

– mléko (100-150 ml).

– máslo (2 polévkové lžíce.lžíce).

– párky (podle vlastního uvážení).

– sýr.

– sůl.

Příprava:.

Pro tento pokrm můžete použít i bramborovou kaši, která vám zbyla od posledního vaření.Čerstvá příloha však bude mnohem chutnější.Po uvaření hlavní suroviny přidejte smetanu, máslo a přiveďte suroviny do stavu bramborové kaše.

Pokud je obvyklá verze bramborové kaše už docela nudná, zkuste si tuto oblíbenou přílohu upéct v troubě.A pokud do bramborové kaše přidáte párky, získáte skutečné kulinářské mistrovské dílo.

– Brambory (6 kusů).

– mléko (100-150 ml).

– máslo (2 polévkové lžíce.lžíce).

– párky (podle vlastního uvážení).

– sýr.

– sůl.

Příprava:.

Pro tento pokrm můžete použít i bramborovou kaši, která vám zbyla od posledního vaření.Čerstvá příloha však bude mnohem chutnější

Pokud je obvyklá verze bramborové kaše už docela nudná, zkuste si tuto oblíbenou přílohu upéct v troubě.A pokud do bramborové kaše přidáte párky, získáte skutečné kulinářské mistrovské dílo.

– Brambory (6 kusů).

– mléko (100-150 ml).

– máslo (2 polévkové lžíce.lžíce).

– párky (podle vlastního uvážení).

– sýr.

– sůl.

Příprava:.

Pokud je obvyklá verze bramborové kaše už docela nudná, zkuste si tuto oblíbenou přílohu upéct v troubě.A pokud do bramborové kaše přidáte párky, získáte skutečné kulinářské mistrovské dílo.

– Brambory (6 kusů).

– mléko (100-150 ml).

– máslo (2 polévkové lžíce.lžíce).

Pokud je obvyklá verze bramborové kaše už docela nudná, zkuste si tuto oblíbenou přílohu upéct v troubě.A pokud do bramborové kaše přidáte párky, získáte skutečné kulinářské mistrovské dílo.

– Brambory (6 kusů).

Pokud je obvyklá verze bramborové kaše už docela nudná, zkuste si tuto oblíbenou přílohu upéct v troubě.A pokud do bramborové kaše přidáte párky, získáte skutečné kulinářské mistrovské dílo.

Složení:

– Brambory (6 kusů).

– mléko (100-150 ml).

– máslo (2 polévkové lžíce.lžíce).

– párky (podle vlastního uvážení).

– sýr.

– sůl.

Příprava:.

Pro tento pokrm můžete použít i bramborovou kaši, která vám zbyla z posledního vaření.Po uvaření hlavní suroviny k ní přidejte smetanu a máslo a přiveďte suroviny do kašovitého stavu.

Poté se bramborová hmota vloží do předem vymazané a olejem vysypané formy na pečení.Na bramborovou kaši je důležité nezapomenout přidat na plátky nakrájené uzeniny a teprve poté posypat sýrem.

Jak radí portál Lifehacker, pokrm by se měl péct v troubě při 180 stupních asi 25 minut.

Již dříve odborníci na vaření prozradili recept na vitamínové smoothie z banánu, pomerančů a jahod.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten