HomeŽivotní stylTvrdé avokádo změkne za půl hodiny: tady je návod, do čeho ho...

Tvrdé avokádo změkne za půl hodiny: tady je návod, do čeho ho zabalit

V obchodě se avokádo často prodává nezralé.Kdo nechce čekat, až ovoce přirozeně změkne, může použít několik osvědčených životabudičů.

Například pokud avokádo vložíte do stejného sáčku jako banány, změkne do 24 hodin.Banány totiž uvolňují plyn etylen, který urychluje proces zrání.

Existuje však ještě rychlejší způsob.Podle portálu belnovosti avokádo změkne už za půl hodiny, pokud ho zabalíte do fólie a vložíte do trouby vyhřáté na 90 stupňů Celsia.

Již dříve vyšlo najevo, jak vyhnat mravence z pozemku.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten