HomeReceptyUdělejte z toho takový pokrm: Rusové dostali neobvyklý recept na zralé třešně

Udělejte z toho takový pokrm: Rusové dostali neobvyklý recept na zralé třešně

Rusové dostali návod, co dělat s třešněmi, když je jich příliš mnoho.Z tohoto letního bobulovitého ovoce lze připravit chutný a lehký salát.

Na něj budete potřebovat toto: 200 g třešní, 50 g kukuřičného salátu, 50 g rukoly, 100 g libovolného měkkého sýra nebo tofu pro vegetariány, 3 polévkové lžíce.olivového oleje, 1 lžičku.hořčice, 1 polévková lžíce.vinný ocet, sůl a pepř podle chuti.

Z bobulí odstraňte pecky, sýr rozdrobte rukama nebo vidličkou, salát natrhejte na malé kousky.Vše vlož do mísy a přelij omáčkou z hořčice, octa a oleje a vyšlehej ji do homogenní hmoty.

Salát jemně promíchejte, osolte a opepřete.Do pokrmu můžete přidat další ingredience, například kousky pečené drůbeže, píše Gastronom.ru.

Dříve vám lékař řekl, kolik třešní vám neublíží.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten