HomeReceptyVyjměte hrnec: řepa se uvaří za 12 minut - chytrý trik kuchařů

Vyjměte hrnec: řepa se uvaří za 12 minut – chytrý trik kuchařů

Šéfkuchař Sergej Šachnov odhaluje způsob, jak rychle uvařit červenou řepu, aby neztratila barvu, chuť a zachovala si maximum užitných vlastností.

Doporučil nevařit zeleninu v hrnci, ale použít mikrovlnnou troubu.Proces by pak trval několik minut.

Kořenovou zeleninu omyjte, dobře ji otřete, udělejte na ní ze všech stran vpichy a pak ji vložte do sáčku.

Středně velká červená řepa na maximální výkon bude hotová za 10-12 minut.

Řepu můžete také vložit do hluboké nádoby pro mikrovlnnou troubu a přikrýt ji potravinovou fólií, píše New Hearth.

Již dříve bylo uvedeno, jak by se měla řepa skladovat, aby vydržela až do léta, aniž by shnila a zvadla.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten