HomeŽivotní stylVypěstujte si za čtrnáct dní: 3 odrůdy nejranějších a nejchutnějších ředkviček

Vypěstujte si za čtrnáct dní: 3 odrůdy nejranějších a nejchutnějších ředkviček

Pokud si vyberete správnou odrůdu ředkviček, můžete získat první sklizeň již v dubnu.Podle materiálů portálu ogorod.ru jsou některé z nich schopny dozrávat i několik týdnů.

Šampionem z hlediska rychlosti růstu je odrůda ’16 dní‘.Dokáže dát plody za o něco více než čtrnáct dní od okamžiku vyklíčení. Kořenové plodiny vyrůstají o hmotnosti 18-20 gramů, s mírně ostrou chutí.

Na seznamu jsou také odrůdy ’18 dní‘ a ‚Aurora‘.Dozrávají asi 18-20 dní po objevení klíčků.Jejich plody vyrůstají malé, válcovitého tvaru s jemnou a nasládlou chutí.

Již dříve bylo známo, které odrůdy jablek dávají největší úrodu.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten