HomeReceptyZapamatujte si tyto 4 ingredience: technolog vysvětlil, jak vybrat kvalitní sójovou omáčku

Zapamatujte si tyto 4 ingredience: technolog vysvětlil, jak vybrat kvalitní sójovou omáčku

Technologka Ljudmila Rumjancevová vysvětlila, jak si vybrat kvalitní sójovou omáčku.K tomu je třeba si přečíst složení výrobku – měl by obsahovat pouze čtyři složky.

Chuť by měla být sladká, a pokud je sójová omáčka hořká, znamená to, že nebyla vyrobena z přírodních surovin nebo do ní byly přidány konzervační látky a další chemikálie.

‚Pravá sójová omáčka se vyrábí pouze ze čtyř produktů: vody, sójových bobů, pšenice a soli,‘ vysvětlila Rumjancevová v rozhovoru pro Gazeta.ru.

Dodala, že je lepší kupovat takovou omáčku ve skleněných lahvích, ve kterých je méně náchylná na vliv vnějšího prostředí.

Připomeňme, že dříve paní doktorka vysvětlila, kdy je nejlepší kupovat třešně a jak je vybírat.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten