HomeReceptyZapomenete na zálivku a 'šubu': jak připravit dačický salát se sleďem -...

Zapomenete na zálivku a ‚šubu‘: jak připravit dačický salát se sleďem – budete stát frontu na další

Vynalézavé hostitelky prozradily recept na elegantní dača salát se slanými sledi.Není tak ‚těžký‘ jako ‚šuba‘ a skvěle nahradí nudnou zálivku.

Budete potřebovat 150 gramů sleďů, dvě vařená vejce, 100 gramů pekingského zelí, 60 gramů sýra, zelenou cibulku a majonézu podle chuti.

Všechny ingredience nakrájejte na kostičky, sýr nastrouhejte.A pak vše dobře promícháme a dochutíme kořením a omáčkou, píše portál Lafoy.

Již dříve šéfkuchař Alexander Belkovič prozradil, jak připravit neobvyklý salát z cuket.

Mezitím odborníci dospěli k nečekanému závěru, která limonáda je vlastně zdraví škodlivější – s cukrem nebo bez něj.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten