HomeŽivotní stylPropíchněte láhev jehlou a dejte ji do kuchyně - až uvidíte výsledek,...

Propíchněte láhev jehlou a dejte ji do kuchyně – až uvidíte výsledek, poskočíte štěstím

Prázdné plastové lahve se pravidelně objevují v každé domácnosti.Málokdo však ví, že se nevyplatí je hned vyhazovat.Odborníci nám prozradí, proč se vyplatí nádobu propíchnout jehlou a nechat ji v kuchyni.

Jde o to, že prázdnou plastovou láhev lze použít při vaření.Zejména pokud jde o pečení.S pomocí nádoby si můžete výrazně zjednodušit proces zdobení cupcaků nebo jiných pokrmů.

K tomu si vezměte prázdnou láhev a pak do ní udělejte několik otvorů, a to na jedné straně.Můžete to udělat pomocí jehly.Je důležité, aby všechny otvory byly na horní straně láhve.

Poté do nádoby nasypte cukr a umístěte ji přímo do kuchyně.Lahvičku použijte ve chvíli, kdy je třeba dortíky nebo jiné pečivo posypat sladkým pískem, upozorňuje kanál YouTube ‚Take & Do – Kids‘.

Dříve se hostitelky dozvídaly, proč dávat do dřezu citron.

Propíchněte láhev jehlou a dejte ji do kuchyně – vyskočíte a zavýsknete štěstím.

Foto: Kanál YouTube ‚Vezmi a udělej – Děti‘.

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten