HomeŽivotní stylJak smažit maso, abyste nemuseli umývat pánev: toto tajemství zná jen málokdo

Jak smažit maso, abyste nemuseli umývat pánev: toto tajemství zná jen málokdo

Mnoho lidí rádo vaří, ale nikdo nemá rád mytí mastného nádobí.Obzvláště obtížné může být čištění pánve po smažení masa nebo ryb.

Abyste s tím nemuseli ztrácet čas, přišly mazané hostitelky s lifehackem, díky kterému zůstane povrch čistý.Vše, co potřebujete, je pergamen na pečení.

Takový papír stačí položit na pánev, potřít olejem a začít smažit.Podle portálu Lifehacker se materiál nevznítí, protože výborně snáší vysoké teploty.

Pokračujte v přípravě pokrmů.

Již dříve vyšlo najevo, jak zbavit troubu nepříjemného zápachu.

#vp-2-slot-mobile {margin-bottom: 10px; }

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten