HomeZajímavéTěstoviny se nezmění na kaši: pamatujte na tento kulinářský trik při vaření...

Těstoviny se nezmění na kaši: pamatujte na tento kulinářský trik při vaření polévky

Vaření lahodných pokrmů – skutečné umění pro každou hostitelku.Často se setkáváme se situací, kdy dlouho očekávaný pokrm, nad kterým jsme se namáhali, po nějaké době ztratí svůj atraktivní vzhled.

To platí zejména pro polévky s těstovinami, které se rozvaří a kazí celkový dojem.Prozradíme vám jednoduché tajemství, které pomůže tuto situaci napravit.I začínající kuchařka bude schopna využít tohoto mucholapky a potěšit domácnost chutnými polévkami.Stačí – postupovat podle jednoduchého návodu.

Hlavní tajemství spočívá v tom, že těstoviny před vařením polévky několik minut válíme na suché pánvi .Je důležité je míchat, aby rovnoměrně zhnědly, ale nepřipálily se.

Těstoviny však můžete osmažit i společně se zeleninovým předkrmem, aby se zvýraznila jejich chuť.Po osmažení se těstoviny přidají do vývaru a polévka se uvaří podle receptu.

Dodržením těchto jednoduchých kroků budete schopni připravit chutnou polévku při zachování atraktivního vzhledu těstovin.Pokrm bude vypadat lahodně a vaši hosté ho ocení!

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, restauratér, podnikatel, lektor, herec, autor kuchařek a moderátor pořadů o vaření na TV Prima. V letech 2009 až 2018 byl moderátorem pořadu Ano, šéfe!
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten